Brand

Parfum de camera natural Lime & Para (cu betisoare)

85,00 Lei
ESTQ4003
+
  • Pinterest

Parfum de camera natural Lime & Para (cu betisoare)

Parfumul este format din 100% alcool bio, uleiuri esentiale de pere, lime, floare de nectarine, iasomie alba si nucsoara. Te poarta cu gandul si spiritul in lumea dulce a fructelor si florilor.

Primul contact te poarta cu gandul la mirosul dulce al perelor coapte si prospetimea fructelor lime. Miresmele florilor de nectarin si iasomie alba ies din adancurile aromei de nucsoara si te invaluie in aroma florala blanda.

Proprietati:

  • Natural, avand in compozitie alcool bio, uleiuri esentiale
  • Prietenos cu mediul, betele sunt din ratan natural netratat chimic
  • Nu este toxic pentru om
  • Nu provoaca iritatii persoanelor ce sufera de astm
  • Rezista minim 3 luni
  • Certificat IFRA (International Fragrance Association)

Toate parfumurile sunt certificate de catre Asociatia Internationala a Parfumurilor si nu sunt toxice pentru om (IFRA).

Sunt folositi doar coloranti naturali. Ambalajul din sticla poate fi reciclat. Betele sunt realizate din ratan natural si nealbit si cupele de lemn sunt din paduri certificate sustenabile.

Mod de utilizare: Desfiletati dopul si atasati capacul de lemn; introduceti in sticla de la 1 la 10 bete in functie de intensitatea dorita a parfumului. Pentru a spori intensitatea puteti inversa periodic betele in sticla. Cu toate betele rezista 3 luni, la un numar mai mic de bete poate persista mai mult. Pentru a grabi procesul de parfumare sau a mentine intensitate in timp este recomandata rasucirea betelor in recipient. Pentru incaperi mici recomandam utilizarea unui numar mai mic de bete.

Ingrediente: Produsul este format din 100% alcool bio, uleiuri esentiale de pere, lime, floare de nectarine, iasomie alba si nucsoara

250 ml

Brand: ESSENTIQ

Producator: ESSENTIQ LTD

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu