Brand

Parfum de camera natural Grapefruit (cu betisoare)

85,00 Lei
ESTQ4002
+
  • Pinterest

Parfum de camera natural Grapefruit (cu betisoare)

Parfumul este format din 100% alcool bio, uleiuri esentiale de portocale, lamaie, grapefruit, violeta, trandafir, muscata, mosc si boabe de tonka. Te poarta cu gandul si spiritul in Sicilia.

Combinatie de mosc si boabe de tonka formeaza baza din care izvoreste un mix de arome de flori si fructe. Imediat ce dai frau liber parfumului esti transportat in Sicilia, in mijlocul plantatiei aromate de grapefruit, portocali si lamai. Treptat te invaluie si aromele florale de violeta, trandafir si muscata.

Proprietati:

  • Natural, avand in compozitie alcool bio, uleiuri esentiale
  • Prietenos cu mediul, betele sunt din ratan natural netratat chimic
  • Nu este toxic pentru om
  • Nu provoaca iritatii persoanelor ce sufera de astm
  • Rezista minim 3 luni
  • Certificat IFRA (International Fragrance Association)

Toate parfumurile sunt certificate de catre Asociatia Internationala a Parfumurilor si nu sunt toxice pentru om (IFRA).

Sunt folositi doar coloranti naturali. Ambalajul din sticla poate fi reciclat. Betele sunt realizate din ratan natural si nealbit si cupele de lemn sunt din paduri certificate sustenabile.

Mod de utilizare: Desfiletati dopul si atasati capacul de lemn; introduceti in sticla de la 1 la 10 bete in functie de intensitatea dorita a parfumului. Pentru a spori intensitatea puteti inversa periodic betele in sticla. Cu toate betele rezista 3 luni, la un numar mai mic de bete poate persista mai mult. Pentru a grabi procesul de parfumare sau a mentine intensitate in timp este recomandata rasucirea betelor in recipient. Pentru incaperi mici recomandam utilizarea unui numar mai mic de bete.

Ingrediente: Produsul este format din 100% alcool bio, uleiuri esentiale de portocale, lamaie, grapefruit, violeta, trandafir, muscata, mosc si boabe de tonka

250 ml

Brand: ESSENTIQ

Producator: ESSENTIQ LTD

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu