OZN VEGAN

OZN VEGAN

Ojele OZN sunt vegane, au o aplicare facila, o uscare rapida, o rezistenta ridicata si vin intr-o paleta variata de culori.

Ojele OZN poarta numele celor mai bune prietene, pe cel al reperelor de stil, al femeii artist emblematice, pe cel al femeii vazute pe strada si al carei look a constituit o sursa de inspiratie pentru echipa brand-ului. Ojele OZN au un caracter personal, similar profilului femeilor care le imprumuta numele si celui apartinand celor care le poarta. 

90% din ingredientele folosite sunt derivate din materii prime organice, sustenabile, cum ar fi lemnul, cartofii, sfecla rosie, spelta, trestia de zahar, manioca sau porumbul. Pentru o ingrijire perfecta, au fost adaugate vitaminele A, C, E si Pro B5.

Este crucial ca produsele OZN sa nu aiba vreun efect negativ asupra sanatatii. Formulele sale sunt concepute fara vreun ingredient identificat drept toxic. Sunt folositi solventi si compusi alternativi, care sunt biodegradabili si nu afecteaza sanatatea sau mediul inconjurator. Un exemplu este cel al acetatului de butil, solvent derivat din acidul acetic.

Lista sa de ingrediente este 22-FREE, fara substante care ar putea dauna sanatatii, cum ar fi formaldehida, DBP-dibutil ftalat, xilen, camfor, uleiuri minerale, siliconi, acetona, toluen, parfum sintetic sau microplastic.

Toate produsele sunt MADE IN GERMANY, fapt care implica inclusiv provenienta germana a tuturor ingredientelor folosite.