Brand

OZN Dizolvant pentru lacul de unghii - in recipient de sticla

90,00 Lei
OZN1311
+
  • Pinterest

OZN Dizolvant pentru lacul de unghii - in recipient de sticla

Dizolvant OZN pentru oja in recipient din sticla si burete impregnat cu dizolvant natural pentru lacul de unghii.

In interiorul recipientului exista un burete cu un orificiu rotunjit. Se introduce varful degetului, se roteste si gata! 

OZN foloseste esteri dibazici in dizolvantul sau. Acest solvent este incolor si limpede, are un miros extrem de delicat si este compatibil cu principiile ecologice. Substanta ia nastere in urma reactiei dintre acid si alcool prin eliminarea apei si nu necesita etichetarea drept substanta periculoasa.

Pro-vitamina E si gelul de aloe vera hidrateaza si hranesc unghia. 

Alte ingrediente:

  • acetat de alfa-tocoferol (vitamina E) – un lichid uleios, insolubil in apa si inodor. Aceasta pro-vitamina E sintetica este utilizata nu numai drept aditiv cosmetic, ci si in fabricarea medicamentelor.
  • D-pantenol – un compus utilizat inclusiv ca ingredient activ in tratamentele afectiunilor dermatologice si ale membranelor mucoase, plus in ingrijirea activa a pielii.
  • aloe vera gel – extras din tesutul cu retentie de apa al frunzelor de aloe vera. Anti-inflamator, cicatrizant si hidratant.
  • glicerina – un alcool zaharat. Datorita capacitatii sale de a stimula retinerea apei, este utilizat in cosmetica ca agent pro-hidratare.

Mod de utilizare:

Se introduc pe rand unghiile in interiorul recipientului pentru a intra in contact cu dizolvantul de unghii. Se lasa sa actioneze cateva secunde – pas necesar pentru inmuierea lacului de unghii. Apoi se indeparteaza oja ca in mod obisnuit.

Cum dizolvantul natural de oja nu contine solventi agresivi, indepartarea lacului de unghii poate dura un pic mai mult comparativ cu produsele conventionale. Cu toate acestea, dizolvantul OZN curata oja in mod temeinic, iar unghiile sunt totodata minunat ingrijite.

VEGAN

Societatea se afla intr-o stare de evolutie catre o abordare mai sustenabila si mai sanatoasa in ceea ce priveste produsele de consum. Oamenii sunt mai constienti de ceea ce mananca si de sursa produselor pe care le folosesc. Concomitent, industria cosmeticelor devine din ce in ce mai atenta si mai critica in relatie cu ingredientele si procesul de productie. OZN isi asuma angajamentul unei linii de lacuri pentru unghii vegane, excluzand toate produsele de origine animala (inclusiv pigmenti sau orice alt tip de substante derivate).

FARA INGREDIENTE NOCIVE

Este crucial ca produsele OZN sa nu aiba vreun efect negativ asupra sanatatii consumatorului. Formulele sale sunt concepute fara vreun ingredient identificat drept toxic. Sunt folositi solventi si compusi alternativi, care sunt biodegradabili si nu afecteaza sanatatea sau mediul inconjurator. Un exemplu este cel al acetatului de butil, solvent derivat din acidul acetic.

In mod evident, insa, compozitia unei oje nu poate fi formata numai si numai din ingrediente organice sau fie si numai naturale. Totusi, OZN nu foloseste formaldehida (cancerigena), toluen (ataca pielea si poate duce la inflamatie), DBP-dibutil ftalat, siliconi, uleiuri minerale, acetona, ftalati (un emulsifiant chimic), camfor (care poate avea un impact asupra sistemului nervos si rinichilor si poate provoca greata si dificultati respiratorii) si colofoniu (care poate provoca dermatita de contact).

OZN constituie o alternativa vegana si prietenoasa cu mediul la ojele conventionale. Desi lipsite de o suma de ingrediente (daunatoare) tipice pentru formulele comerciale, produsele OZN nu aduc si un compromis din punctul de vedere al intensitatii culorii sau aspectului final.

Delimitandu-se fata de aditivii toxici, formulele benigne OZN pot lua expresia oricareia dintre culorile curcubeului.

MADE IN GERMANY & CRUELTY FREE, fara testare pe animale!

Povestea numelui OZN

OZN vine de la ceea ce stim noi ca reprezinta abrevierea in limba romana, respectiv "obiecte zburatoare neidentificate" :-)

Nina Skarabella, fondatoarea companiei si de meserie si designer grafic, povesteste cum a ajuns la OZN:

"Am cautat un nume scurt, de impact si edgy care sa ne satisfaca totodata si pentru design-ul de logo. OZN s-a dovedit a fi pur si simplu combinatia perfecta de litere, armonioasa pentru ochi si cu sonoritatea pe care ne-o doream. OZN in sine nu are vreo semnificatie mai adanca, in limba romana este prescurtarea de la obiecte zburatoare neidentificate”. Dar cumva ni s-a potrivit, pentru ca atunci cand pui bazele unei companii noi, este intr-un fel ca un zbor inspre necunoscut'".

Ingrediente: DPE 2, E Acetat Vitamin, D-Phantenol / 50P, Aloe-Vera Gel, Gel Potassium, Sodium Benzoate, Water, Glycerin

70 ml

Brand: OZN VEGAN

Producator: OZN VEGAN

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu