OFFICINA NATURAE

OFFICINA NATURAE

Gama Officina Naturae cuprinde produse bio pentru igiena orala, cosmetice bio inovative pentru corp si par si detergenti eco bio. Infiintata acum mai bine de 15 ani, compania este una fondata pe principii ecologice inca de la inceput. Cu toate ca majoritatea producatorilor se lauda cu ideea de a schimba lumea, de a o face un loc mai bun si mai curat, cei de la Officina Naturae sunt constienti ca este un proces lung si de durata, care depinde de fiecare individ in parte. Astfel ei fac toate demersurile pentru a produce, in mod ecologic, produse blande cu mediul, bazate pe ingrediente din plante, puse la dispozitie de natura.

Produsele Officina Naturae nu sunt concepute pe principiul „hai sa facem ceva ce vrea consumatorul”. Ele sunt gandite pentru a fi cele mai bune produse pe care Silvia si Luca (fondatorii) le pot folosi pentru ei si familia lor. Sunt atat de incapatanati si rigurosi incat exclud mai multe ingrediente din produsele lor decat organismele de certificare.

Toate produsele Officina Naturae sunt vegane, cruelty-free si 100% biosustenabile. Produsele sunt certificate eco bio si natural de catre ICEA Cosmos si Eco Bio Control. Parfumul folosit este unul delicat, obtinut din uleiuri esentiale. Ingredientele active sunt extracte babesti, puse in valoare prin tehnologii ecologice moderne.

Cand alegi produsele cosmetice Officina Naturae, alegi calitate si siguranta unui produs sanatos si prietenos cu mediul.