Brand

Manusa de masaj din sisal si bumbac

52,00 Lei
60013
 
  • Pinterest

Manusa de masaj din sisal si bumbac

MASAJ NATURAL – NOI DIMENSIUNI DE RELAXARE

Mainile sunt cele mai importante instrumente ale unui masaj bun – ale noastre sau ale maseurului. Insa cu ajutorul produselor naturale de masaj, precum perii, bureti si manusi, sunt posibile si alte tehnici care ne permit sa redescoperim experienta masajului.

CU AJUTORUL NATURII

Produsele de masaj de inalta calitate din materiale naturale si regenerabile, cum ar fi sisalul, inul, lemnul si bumbacul, asigura o curatare profunda si o relaxare tonica. Indiferent daca folositi perii de masaj, bureti, manusi sau benzi, relaxarea este garantata gratie rafinatelor produse de masaj naturale.

Manusa de masaj de la Croll & Denecke are o parte din fibre naturale de sisal si o parte din bumbac. Se poate folosi pentru masaj uscat sau umed.

- stimuleaza si revigoreaza circulatia sangvina
- pentru o piele ferma si fina – combate celulita
- produs natural pentru masaj uscat sau sub apa

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu