MADARA COSMETICS

Madara Cosmetics

MÁDARA a inceput odata cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viata sanatos, insotita de aspiratia catre un mediu mai verde, mai frumos, mai curat si mai sigur.

Ele si-au botezat visul MÁDARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creste de sute de ani pe pajistile din nordul Letoniei si printre dunele tarmului Marii Baltice.

Dintr-un vis MÁDARA s-a transformat intr-o companie recunoscuta la nivel mondial pentru productia de cosmetice naturale unice.

Produsele MÁDARA provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de cate ori acestea apar.

In timpul scurt al verilor nordice plantele isi concentreaza energia in perioada de eflorescenta, acumuland o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atat de puternice si eficiente. Astfel MÁDARA a creat produse cosmetice de o calitate unica.

Produsele cosmetice MÁDARA sunt pe deplin naturale si certificate bio ECOCERT. Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale.