Brand

Lubrifiant intim pe baza de apa YES BUT, 100 ml

69,00 Lei
BU100C
+
 • Pinterest

YES BUT reprezinta o noua abordare in lubrifierea anala. 100% natural, certificat organic si creat special pentru a asigura confort si lubrifiere de durata, fara reactiile adverse produse de ingredientele coventionale precum glicerina, siliconul, parabenii, hormonii, propilen glicolul, parfumul etc.

Beneficii YES BUT:

 • 100% natural, certificat organic Soil Association, 95% din ingrediente provin din agricultura ecologica
 • Hipoalergenic, formula sa reduce la minim riscul de reactii alergice
 • Compatibil cu prezervativele
 • Consistenta ideala, care nu curge
 • Lubrifiere naturala de durata
 • Poate fi folosit cu jucarii sexuale, inclusiv din silicon
 • Textura sublima, catifelata, alunecoasa
 • Fara miros, fara gust, nu este lipicios
 • Spre deosebire de lubrifiantii cu silicon, nu trebuie indepartat ulterior prin spalare
 • pH adaptat mediului (neutru)
 • Formula adecvata pentru osmolalitatea* tesuturilor

YES BUT nu contine glicerina, propylen glicol, aspartam, parabeni sau conservanti cu nume greu de pronuntat, precum Diazolidinyl urea, Triethanoloamine, Imidazolidinyl urea sau Polyquaternium.

Garantiile YES BUT:
- Puritatea si naturaletea retetei, certificare organica Soil Association
- Formula ce ofera lubrifiere indelungata, fara efecte adverse
- Reteta inovatoare, cu ingrediente naturale si bio, protejata prin patent international
- Poate fi utilizat in combinatie cu lubrifiantul pe baza de ulei Yes (daca nu folositi prezervative)

Diferenta dintre YES BUT si Lubrifiantul pe baza de apa Yes:
Lubrifiantul vaginal pe baza de apa YES este creat pentru a fi mai acid, in concordanta cu mediul vaginal, populat in majoritate cu Lactobacili si care are un pH de 4.0-4.5. Spre deosebire de vagin, rectul are un pH neutru (7.0-8.0) si o capacitate redusa de a modifica/dilua pH-ul substantelor cu care vine in contact, de aceea lubrifiantul anal YES BUT este formulat in concordanta cu acest pH si cu flora microbiana specifica.

*Osmolalitatea este capacitatea unui lichid de a atrage apa. Cu cat este mai mare concentratia de zaharuri din compozitie (precum glicerina), cu atat mai puternica este osmolalitatea. Poate fi descrisa ca forta de a atrage apa, astfel ca un lubrifiant cu osmolalitate ridicată poate atrage suficienta apa din tesuturi, astfel incat, prin frecare, sa rezulte o deteriorare a tesuturilor/mucoasei. Deteriorarea tesuturilor creste riscul de contractare a bolilor cu transmitere sexuala, HIV, hepatita C etc. Pentru ca in mediul anal nu exista lubrifiere naturala, tesuturile sunt mai fragile, mai vulnerabile si mai sarace in apa, un lubrifiant anal trebui formulat astfel incat sa ofere confort, dar si siguranta in utilizare. Acesta trebuie sa contina ingrediente cu osmolalitate mai scazuta decat a lubrifiantilor vaginali, pentru a nu extrage apa din tesuturi, astfel incat acestea sa nu se deterioreze in timpul actului, sporind vulnerabilitatea.

Mod de utilizare: folositi in timpul actului sexual pentru a suplini lubrifierea naturala; compatibil cu prezervativele; acesta nu este un contraceptiv sau spermicid; in caz de iritatie sau disconfort, intrerupeti utilizarea.

Ingrediente: water, aloe vera, guar gum, locust bean gum, honeysuckle extract, sodium chloride, citric acid, sodium hydroxide

*ingrediente provenite din agricultura organica; 95% din ingrediente sunt organice

Certificari: Soil Association

100 ml

Brand: YES

Producator: YES

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu