LESS IS MORE

Less is More - organic haircare

Less is More - organic haircare - Prima gama de produse organice profesionale premium de ingrijire a parului si de styling.

Hannes Trummer a deschis in 2005 in centrul Vienei primul sau salon, avand o vasta experienta de director si trainer al unui lant international de coafura. Dorinta de a pune nevoile clientilor in prim-planul activitatii sale a dus la ideea de Less is More – mai putin e mai mult, adica reducerea la esential si revenirea la esente.

Pentru a realiza viziunea Less is More de ingrijire sanatoasa a parului, absolventa Yale Dr. Doris Brandhuber a creat retete high-tech noi si formule bazate pe biomimetica.

Pe baza substantelor organice bio-active pure si extrem de eficiente, precum si a retetelor inovatoare mai sus mentionate a fost creat in 2006 complexul de ingrijire a parului Less is More, o combinatie unica de produse organice de ingrijire a parului si de produse organice de styling.

Less is More contine doar substante din plante organice certificate - uleiuri de plante, fitoextracte, uleiuri esentiale, esente de plante, miere si ceara de albine, zahar brut Mascobado din trestie. 100% certificat organice.

Produsele Less is More nu contin conservanti, coloranti si polimeri sintetici, arome sintetice, siliconi si uleiuri minerale, materii prime modificate genetic, pesticide, sulfati, PEG etc.