LAVERA

Lavera

In 1987, dupa mai mult de 10 ani de cercetare si dezvoltare in domeniul cosmeticii, Thomas Haase a infiintat compania Lavera, in apropiere de Hanovra, Germania.

De peste 25 de ani, Lavera creeaza si produce cosmetice naturale folosind ingrediente organice si resurse regenerabile. Produsele Lavera sunt concepute pentru a fi compatibile chiar si cu pielea foarte sensibila. Acestea sunt testate exclusiv pe voluntari, impreuna cu dermatologi si alergologi.

Ingredientele utilizate provin pe cat posibil din plante cultivate in agricultura certificata organic, iar produsele nu contin substante chimice nocive, fiind 100 % fara parfumuri sintetice, coloranti, conservanti, siliconi, parafine si uleiuri minerale. Toate parfumurile produselor Lavera sunt create pe baza uleiurilor esentiale. Produsele cosmetice Lavera sunt certificate NaTrue.

Lavera a primit numeroase calificative „BUN" si „FOARTE BUN" si peste 350 de premii si recomandari de la cotidianul german Oeko-TEST.

Brandul Lavera contine o gama variata de cosmetice bio: creme de fata, lotiuni de corp, tratamente pentru par, farduri, machiaj mineral.