GEORGANICS

GEORGANICS

Totul a pornit de la o singura intrebare... Sunt, cu adevarat, necesare toate chimicalele prezente in produsele de ingrijire orala conventionale? Raspunsul oferit de cercetari a fost acela ca natura ne ofera deja toate ingredientele si elementele de care avem nevoie pentru o igiena orala performanta. Asigurandu-se de faptul ca toate ingredientele folosite sunt pure si de cea mai inalta calitate, Georganics au reusit sa conceapa produse eficiente in mentinerea sanatatii dintilor dar si in ceea ce priveste sustinerea sanatatii mediului inconjurator.

Cu adevarat natural - Nu toate pastele de dinti “naturale” sunt ceea ce sustin ca sunt. Multe contin in continuare SLS sau Triclosan – ingrediente sintetice – pe care ajungem sa le inghitim. Georganics utilizeaza exclusiv ingrediente pure, naturale si organice pentru toate produsele din gama. Asta inseamna ca cei de la Georganics ne pot privi senini in ochi atunci cand spun ca ingrijirea lor orala este una autentic naturala.

Sustenabil - Toate produsele Georganics sunt realizate manual, in serii mici. Ingredientele naturale provin din surse locale, din zone cat mai apropiate geografic posibil. Ambalajele sunt gandite pornind de la dorinta expresa de a nu produce deseuri in mod gratuit. 

Demonstrand prezenta unei constiinte active - In toate cazurile posibile, toate ingredientele Georganics au o provenienta impecabila din punct de vedere etic, sunt organice sau de calitate specifica utilizarii in alimentatie. Georganics nu testeaza produse pe animale si majoritatea produselor sunt vegane.