DR. KONOPKA'S

DR. KONOPKA'S

Produsele naturale Dr. Konopka's little herbal company au ca inspiratie retetele naturale de frumusete ale doctorului Konopka din Talinn, Estonia. Pana in anul 1936, doctorul Konopka crease peste 150 de retete de uleiuri pentru par, creme si sapunuri. Cele mai de succes retete, cunoscute gratie cartii publicate de doctor in 1938, au fost pastrate sub forma de esente si stau la baza formulelor produselor din ziua de azi. Istoria produselor si a renumelui Dr. Konopka:

1931Dr. Konopka deschide o mica farmacie in suburbiile din Tallinn. El ia decizia de a-si dedica timpul pentru studierea plantelor si a proprietatilor acestora si de a-si folosi cunostintele pentru prepararea produselor vandute in farmacie.

1932: Dr. Konopka creeaza o crema cu un efect de vindecare a ranilor. Aceasta crema contine extracte de 48 ierburi valoroase. Cumparatorii sunt impresionati de efectul instantaneu al cremei si o numesc "crema miraculoasa Dr. Konopka"

1935: Dr. Konopka dezvolta unul din primele sapunuri antibacteriene. Pe baza de acetat de aluminiu, sapunul devine atat de popular incat medicul incepe sa-l vanda si in orasele vecine.

1936Dr. Konopka incepe lucrul la gama pentru frumusetea corpului si a parului. Toate produsele noi sunt incercate de catre sotia medicului, un client frumos si incredibil de solicitant. Produsele de frumusete ajung pe rafturile farmaciilor numai dupa ce li se confirma gradul de cea mai inalta calitate.
Medicul a dezvoltat mai mult de 150 de uleiuri pentru par. Cele mai de succes uleiuri sunt № 52 și № 37. 

1938: Dr. Konopka, pe propria cheltuiala, tiparaste in editie foarte limita o carte despre retetele sale de frumusete. 

2013: Compania Eurobiolab decide să refaca retetele de frumusete ale doctorului Konopka. Combinandu-le cu tehnologiile moderne si dupa trei ani de munca grea, produsele cosmetice ale Dr. Konopka pentru piele si par au fost lansate in Europa si in intreaga lume.