Brand

Detergent lichid pentru rufe, super concentrat (34 spalari) - 1 litru

44,00 Lei
OND008
+
  • Pinterest

Detergent lichid pentru rufe, super concentrat (34 spalari) - 1 litru

Detergentul lichid pentru rufe super concentrat (34 spalari) este ideal pentru spalari manuale si pentru masina. Este indicat si pentru lana sau tesaturi delicate, pentru care se recomanda spalarea la temperaturi joase (de la 40 grade).

Este un detergent foarte concentrat, recomandat pentru orice tip de tesatura si eliminarea oricaror pete. Recomandat si pentru spalarea scutecelor lavabile si a hainelor bebelusului. Mentine hainele moi datorita uleiului de masline emolient. Este parfumat usor cu ulei organic esential de lavanda.

Testat dermatologic – recomandat pentru pielea sensibila. Testat pentru nichel.

Surfactantii utilizati sunt de natura vegetala, obtinuti din ulei de masline si Brassica.

Nu contine: derivati petrochimici, fosfati, agenti de ingrosare, parfum sintetic, materie prima de natura animala, agenti de perlare, coloranti, inalbitori si enzime.

Mod de utilizare: Turnati doza necesara direct in compartimentul special al masinii sau intr-o masura de dozare a masinii. Recomandam sa incepeti cu utilizarea unei doze reduse de detergent, iar in functie de rezultat sa mariti doza daca este necesar. A se agita inainte de utilizare.

In cazul petelor dificile puteti turna o picatura chiar pe pata sau puteti pulveriza Solara Solutie pentru indepartat petele sau Solara Degresant suprafete multiple.

Produsul este foarte concentrat si bogat in materie prima vegetala neprocesata, prin urmare, daca este tinut la temperaturi scazute are tendinta de a se ingrosa si a deveni laptos. Fenomenul este perfect reversibil si nu afecteaza eficacitatea produsului si conservarea acestuia.

Se recomanda pastrarea detergentului la temperatura camerei.

Este usor si repede biodegradabil si fotodegradabil.

Ingrediente: Potassium rapeseedate*, Sodium Cocoyl Sulfate, Aqua, Caprylyl/Capryl Glucoside, Potassium olivate, Canolamidopropyl Betaine*, Hydrogen peroxide, Sodium Diethylenetriamine Pentamethylene Phosphonate, Alcohol, Tetrasodium iminodisuccinate, Lavandula Hybrida Oil**

*din ulei de Brassica italiana; **ulei organic esential

Certificari: Produs certificat ICEA, Vegan OK

1 litru - 34 spalari

Brand: SOLARA

Producator: OFFICINA NATURAE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu