Brand

Degresant suprafete mutiple - 750 ml

28,00 Lei
OND003
+
  • Pinterest

Degresant suprafete mutiple - 750 ml

Este un degresant extrem de concentrat, cu surfactanti vegetali, ce se poate compara cu cei mai cunoscuti degresanti conventionali din piata.

Degreseaza eficient vesela, aragazul, plita, cuptorul, hota. Curata eficient ramele geamurilor, rulourile si piese de biciclete sau masini.

Este ideal pentru tratarea anterior spalarii a petelor de grasime de pe gulerele si mansetele camasilor si de pe orice haine albe sau colorate.

Testat pentru nichel! Fara adaos de conservanti!

Mod de utilizare:

Aparatura de bucatarie si vesela: pulverizati degresantul pe suprafata murdara, lasati sa actioneze cateva secunde, dupa care indepartati cu o laveta sau cu buretele; daca considerati necesar, puteti clati dupa.

Eliminarea petelor de pe haine: in cazul petelor de grasime, pulverizati direct pe pata, lasati sa actioneze cateva secunde, frecati usor, dupa care spalati normal.

Curatarea cuptorului: pulverizati degresantul pe peretii calzi ai cuptorului (50-60 grade C), dupa care lasati sa actioneze timp de 15 minute; clatiti dupa.

Piese mecanice: pulverizati degersantul pe piesele murdare, lasati sa actioneze cateva secunde; daca este necesar frecati cu un burete sau perie, dupa care clatiti.

A nu se utiliza pe plastic transparent sau lemn. A se testa inainte de utilizarea pe aluminiu sau obiecte pictate, pe o suprafata mica ascunsa.

Nu lasati sa actioneze mai mult decat este specificat pe eticheta produsului si nu lasati sa se usuce.

Ingrediente: Aqua, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Canolamidopropyl Betaine*

*din ulei de Brassica italiana

Certificari: Produs certificat ICEA, Vegan OK

750 ml

Brand: SOLARA

Producator: OFFICINA NATURAE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu