CROLL & DENECKE

CROLL & DENECKE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

in 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc – iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

„Vindem doar ceea ce am cumpara noi insine”, spune Sara Hankiewicz, Managing Director

MIZEAZA PE PUTEREA NATURII - Familia producatoare isi doreste sa consume lucruri bune, sustenabile si durabile. Isi asuma propria munca iar acest lucru s-a dovedit in timp: s-au bazat de la inceputuri pe puterea naturii pentru produsele companiei. Buretii naturali sunt biodegradabili, rezista ani de zile daca sunt bine ingrijiti – si au numeroase utilizari, nu numai pentru ingrijirea pielii, ci si in gospodarie. De asemenea, productia se bazeaza pe materiale de inalta calitate, prietenoase cu pielea si sustenabile.