Brand

COLLAGEN BLOOM Set

189,00 Lei
A0033-001
 
  • Pinterest

COLLAGEN BLOOM Set

Complet inspirat din natura – un ritual care-ti va ilumina tenul prin sustinerea nivelului optim de colagen si a fermitatii pielii.

Peptide derivate natural, proteine si aminoacizi se intrunesc in acest trio plin de vigoare.

DERMA COLLAGEN Hydra-Fill Firming Serum (full-size 30 ml) – serul multi premiat contribuie la stimularea sintezei de colagen pentru imbunatatirea elasticitatii si fermitatii pielii. Se aplica pe tenul curat, dimineata si seara, urmat de cremele de zi/noapte Derma Collagen.

CADOU: 2 produse in format travel

DERMA COLLAGEN Crema Hydra-Fill Firming (15 ml) – hidrateaza intensiv pielea, in timp ce asigura protejarea si sustinerea colagenului – pentru reducerea ridurilor si a liniilor fine.

DERMA COLLAGEN Night Source Crema de noapte (15 ml) – actioneaza in timp ce tu visezi – activeaza ciclurile de reinoire celulara care se petrec pe parcursul noptii, contribuind la stimularea sintezei de colagen. Pentru un ten mai fin, cu aspect mai plin la trezire.

Ingrediente: Produsele cosmetice organice MÁDARA sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, fara propylene glycol sau alte ingrediente sintetice. Certificate Ecocert.

Certificari: Ecocert

Brand: MADARA

Producator: MADARA COSMETICS

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu