Brand

Burete natural BABY in cutie cadou

43,00 Lei
Baby-S
 
  • Pinterest

Burete natural BABY in cutie cadou

BURETI NATURALI – GRIJA PENTRU SUFLET

Baia a fost dintotdeauna unul dintre cele mai placute ritualuri de ingrijire a corpului uman. Dar numai atunci cand folosim bureti naturali, ingrijirea corpului la baie devine o experienta incantatoare pentru toate simturile. Buretii de inalta calitate indeparteaza impuritatile si pielea descuamata. Chiar si pielea extrem de pretentioasa si sensibila se bucura de curatarea blanda a buretilor naturali de baie.

GRIJA PENTRU MEDIU

Buretii naturali sunt produse sustenabile de ingrijire realizate dintr-un material natural care se regenereaza foarte repede. Ei se inmultesc ecologic in campurile subacvatice din Marea Mediterana si sunt recoltati intr-un mod prietenos cu mediul de doua ori pe an. Este necesara multa munca manuala pentru crearea unui produs care are grija de piele gratie puterii naturale a marii convertind baia intr-un ritual de frumusete foarte special.

Buretele natural dedicat bebelusilor si copiilor este ideal pentru pielea lor sensibila, va transforma orice baie intr-un mic rasfat.

INTREBARI FRECVENTE LEGATE DE BURETII NATURALI

Ce este mai exact un burete natural?

Buretele natural (Hippospongia equina) este o forma simpla de viata care poate fi gasita in toate oceanele, de la Marea Caraibelor pana la Oceanul Arctic. Functia sa in ocean este ca actioneaza ca un filtru natural. Pompeaza apa prin corp spre a se hrani cu plancton si alte mici particule de nutrienti.

Exista peste 7.500 de specii diferite de bureti naturali, cu dimensiuni de la cativa milimetri pana la aproximativ trei metri inaltime. in functie de temperatura apei, adancime si debit, buretii naturali au nevoie de o jumatate de an pana la cinci ani pentru a creste.

De ce sa folositi un burete natural pentru spalare?

Buretii naturali sunt incredibil de moi, absorb multa apa si o elibereaza din nou dupa o presiune usoara. A face baie cu un burete natural este o experienta luxurianta. Natura fibroasa a buretelui este foarte asemanatoare cu matasea. S-a consemnat ca buretii naturali erau deja folositi pentru ingrijirea corpului in Grecia antica.

Spre deosebire de un burete sintetic care este format din bule inchise, buretele natural e alcatuit dintr-un sistem de canale. Fiecare por este conectat la un alt por. Datorita acestui sistem de canale, buretele are capacitatea de a se curata singur prin eliminarea murdariei din toti porii simultan. Prin urmare, utilizarea unui burete natural este extrem de igienica si recomandata atat pentru alergii, cat si pentru tipurile de piele sensibila.

Cum se intretine un burete natural?

Dupa utilizare, buretele natural trebuie clatit cu apa curata, calduta si agatat de un snur pentru a se usca. Buretele natural nu trebuie sa intre in contact cu apa fierbinte, deoarece este o fibra naturala pura. Daca buretele este foarte murdar, se poate spala intr-un sac de rufe in programul de lana al masinii de spalat rufe dar fara detergent.

Care sunt diferentele de calitate dintre buretii naturali?

Originea determina calitatea buretilor naturali. Buretii din Caraibe sunt de calitate inferioara buretilor mediteraneeni, deoarece cresc in apa calda si putin adanca. Fibrele lor sunt casante si se rup rapid. In schimb, buretii mediteraneeni cresc mai lent in apa mai rece si mai adanca decat cei din Caraibe. Acest lucru are ca rezultat o fibra elastica semnificativ mai rezistenta si o durabilitate mult mai mare. Asigurati-va, atunci cand cumparati un buretele natural, ca este din Marea Mediterana (cum sunt, de exemplu, cei de la Croll & Denecke).

Sunt buretii naturali sustenabili si ecologici?

Recoltarea ecologica durabila a buretilor mediteraneeni este monitorizata de Ministerul Pescuitului si poate avea loc doar de doua ori pe an. In timpul recoltarii, milioane de seminte sunt eliberati in apa din jur, astfel incat noi bureti sa poata creste. Acest lucru face ca buretele natural sa fie un produs sustenabil pur deosebit de durabil.

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu