Brand

Burete Konjac cu ceai verde pentru ten mixt sau uscat

31,50 Lei
94359
 
  • Pinterest

Burete Konjac cu ceai verde pentru ten mixt sau uscat

Destinat tenului mixt sau uscat, buretele Konjac cu ceai verde curata si exfoliaza pielea.

Buretii Konjac nu contin substante chimice, aditivi si substante iritante. Structura poroasa extrem de fina a buretelui este perfecta pentru o curatare blanda si eficienta. Buretele este obtinut din radacina Konjac, fiind complet vegan si 100% biodegradabil. Buretele este imbogatit cu ceai verde, fiind potrivit pentru persoanele cu ten uscat sau mixt. 

Aplicare: Buretele poate fi folosit singur sau impreuna cu un produs de curatare. Inmuiati buretele in apa calda inainte de utilizare. Stoarceti usor excesul de apa si folositi miscari circulare pentru a curata fata. Clatiti buretele dupa utilizare si atarnati sa se usuce. 

Buretele poate fi folosit intre 2 si 3 luni daca este intretinut corespunzator. Buretele vechi poate fi aruncat la deseuri organice sau folosit pentru a hidrata plantele intr-un vas de flori sau intr-o gradina.

  • 100% biodegradabil
  • 100% vegan
  • curata, exfoliaza si improspateaza pielea 
  • 100% fara impuritati si poluant

Mod de utilizare: Inainte de utilizare, buretele se inmoaie in apa calduta 3-5 minute, dupa care se stoarce usor. Utilizati cu sau fara demachiant si masati delicat fata cu miscari circulare. Dupa utilizare clatiti, stoarceti, atarnati si lasati la uscat. Se recomanda inlocuirea la 2-3 luni. 

Testat dermatologic. Uz extern. 

5 g

Brand: BENECOS 

Producator: BENECOS

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu