Brand

Burete din vascoza si sisal pentru vase (2 buc.)

23,00 Lei
20300
 
  • Pinterest

Burete din vascoza si sisal pentru vase (2 buc.)

CURAT FARA PLASTIC

Ne place sa ne inconjuram de lucruri frumoase si e valabil si pentru casele noastre. Iar daca mai sunt si utile, ne populam spatiul cu energie buna si mici bucurii.

Este cazul accesoriilor de uz casnic de la Croll & Denecke, o placere de folosit, dar si de privit.

Bureti sustenabili din vascoza. Partea aspra, non-abraziva, este realizata din fibre naturale de sisal si PET reciclat. Sunt ideali si pentru spalarea delicata a sticlei, otelului inoxidabil sau a suprafetelor.

Se pot curata in masina de spalat la o temperatura de 60 grade.

Set cu 2 bucati.

Dimensiune: 13x8x5 cm

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu