Brand

Burete din cupru pentru vase (2 buc.)

35,00 Lei
20296
 
  • Pinterest

Burete din cupru pentru vase (2 buc.)

CURAT FARA PLASTIC

Ne place sa ne inconjuram de lucruri frumoase si e valabil si pentru casele noastre. Iar daca mai sunt si utile, ne populam spatiul cu energie buna si mici bucurii.

Este cazul accesoriilor de uz casnic de la Croll & Denecke, o placere de folosit, dar si de privit.

Cuprul este un metal moale care nu rugineste. Iar buretele de vase din cupru indeparteaza de pe vase tot ceea ce nu reuseste buretele obisnuit, dar fara sa zgarie sau sa atace vesela, oalele si tigaile.

Nu se recomanda insa folosirea lui pe vasele din teflon.

Set cu 2 bucati.

Buretele se poate curata in masina de spalat, introdus intr-un saculet, la o temperatura de 60 grade.

Dimensiune: 13x8x5 cm

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu