BIOBRUSH

BIOBRUSH

Biobrush realizeaza periutele de dinti din aschii si talas de lemn!

Inainte ca ciclul de productie conventional sa le considere inutile si sa le sorteasca incinerarii, Biobrush preia aschiile nefolosibile de lemn si le transforma in periute de dinti – totul, cu pretul unei amprente de carbon neglijabile.

Biobrush realizeaza periutele de dinti din talasul produs de catre industria de procesare a lemnului! in plus, ambalajul din bioplastic si celuloza si perii din nylon pe baza de ulei de ricin au un continut 0 de substante plastifiante nocive. Iar design-ul periutei este unul minimalist, simplu si elegant.

In 2016, Biobrush a castigat German Packaging Award for Sustainability pentru ambalajul sau compostabil. Iar in anii urmatori au venit Best of the Best in Product Design la Red Dot Award, in 2017 si, in 2018, Excellent Communications Design/Packaging la German Design Award si, decernat de catre European Centre for Architecture, Art Design and Urban Studies si Chicago Atheneaeum Museum of Architecture and Design, Green Good Design Award la categoria Green Product.