Brand

Betisoare reutilizabile din silicon si bambus

47,00 Lei
20153
 
  • Pinterest

Betisoare reutilizabile din silicon si bambus

Betisoarele reutilizabile se comporta exact ca cele conventionale, cu marea diferenta ca nu mai trebuie sa le aruncam, ci le putem refolosi iar si iar.

Setul contine un betisor pentru curatarea urechilor si unul conceput pentru retusurile de machiaj si curatarea spatiilor inguste. Sunt realizate din bambus si silicon.

Dupa folosire, acestea se spala cu apa si sapun si sunt gata pregatite pentru urmatoarea utilizare.

Cutiuta in care se pot pastra este la randul ei din bambus si are o inchidere magnetica.

Nu se recomanda folosirea lor pentru copii mai mici de 3 ani.

Dimensiuni:
Betisor urechi cca. 7,2 cm
Betisor machiaj cca. 6,5 cm
Cutie bambus 10,5x3x1,7 cm

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu