Brand

Ata dentara rezerve 2x30 m

39,00 Lei
20155
 
  • Pinterest

Ata dentara rezerve 2x30 m

Nu aruncati micul recipient din lemn de bambus al atei dentare Croll & Denecke, pentru ca acesta se poate reumple! Cu rezervele 2x30 m.

Ata dentara biodegradabila si vegana are 30 m lungime, este realizata din amidon de porumb, ceara microcristalina si are o aroma placuta de menta.

Iar cutia cu rezerve contine doua ate dentare a 30 m lungime.

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu