Brand

Ata dentara in recipient din lemn de bambus

39,00 Lei
20154
 
  • Pinterest

Ata dentara in recipient din lemn de bambus

O ata dentara intr-un recipient foarte simpatic din lemn de bambus – va arata frumos in orice baie.

Ata dentara biodegradabila si vegana are 30 m lungime, este realizata din amidon de porumb, ceara microcristalina si are o aroma placuta de menta.

Pastrati recipientul pentru ca se poate reincarca cu rezervele de ata dentara de la Croll & Denecke.

Dimensiunea cutiutei din bambus: 3x5,5 cm

Mod de utilizare: Se scot aprox. 30 cm de ata, se rasucesc capetele in jurul cate unui deget de la fiecare mana, se curata cu grija spatiile interdentare.

CROLL & DENECKE – AFACEREA UNEI FAMILII FASCINATE DE MARE

Inima companiei Croll & Denecke bate in adancurile marii. Acolo, la 40 de metri sub suprafata apei, cresc buretii naturali – un adevarat miracol al naturii. Cu textura lor asemanatoare matasii, sunt durabili, versatili si foarte blanzi cu pielea. Povestea Croll & Denecke incepe cu fascinatia pentru aceste creaturi vii.

In 1897, Gustav Croll si Theodor Denecke au decis sa importe bureti naturali bruti din Mediterana greceasca la Bremen si sa-i rafineze manual. Astazi intreg procesul inca are loc  –  iar intre timp compania si-a extins gama de produse pentru a le include pe cele SPA sustenabile si pe cele de uz casnic. Peter, Nina si Sara Hankiewicz, sunt a treia si respectiv a patra generatie a companiei. Misiunea lor: produse sustenabile de ingrijire a pielii si a corpului, realizate cu buna credinta si in armonie cu natura.

Brand: CROLL & DENECKE

Producator: CROLL & DENECKE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu