Brand

Acid citric praf - 750 g

50,00 Lei
OND022
+
  • Pinterest

Acid citric praf - 750 g

Cu ajutorul acidului citric praf se prepara o solutie utila in eliminarea calcarului din baie, din cafetiiere, fierul de calcat, etc.

Poate fi utilizat si ca balsam de rufe, solutie de clatire si detartrant.

Mod de utilizare: se foloseste ca atare sau diluat

Preparare 15% solutie: se dizolva 150 g acid citric intr-un litru de apa; daca prezinta urme de sediment lasati sa se depuna.

Anticalcar: Aplicati solutia pentru indepartarea depunerilor de calcar (baie, dus, robinete, bucatarie). Lasati timp de cateva minute dupa care se clateste.

In masina de spalat ca decalcifiant: in fiecare luna se toarna 150 g de acid citric direct in cuva goala si se initiaza un program la temperatura ridicata (cel putin 50 de grade), fara prespalare.

In masina de spalat ca balsam: se toarna 100 ml de solutie in rezervorul pentru balsam.

In masina de spalat vase ca agent de limpezire: umpleti rezervorul solutie de clatire cu solutie de 15% si reglati indicatorul la maxim.

Decalciere: Solutia poate fi utilizata pentru indepartarea depunerilor de calcar din cafetiere, fiare de calcat, carafe, ceainice, etc.

Solutia de 15% de acid citric este eficienta impotriva calcarului, fara a avea un miros neplacut si intepator, precum produsele de decalcifiere conventionale.

Ingrediente: acid citric

Certificari: Vegan OK

750 g

Brand: SOLARA

Producator: OFFICINA NATURAE

Nu exista recenzii pentru acest produs

Scrie un comentariu